09-09-2016

Beboere til lands, til vands og til hest

Læs mere
01-06-2016

Bestyrelsen for Plejeboligcenter Fælledgården har i den forgangne uge haft...

Læs mere
31-05-2016

Vi skruer lige lidt på åbningstiderne for cafeen de næste par måneder. Det...

Læs mere

Livet på Fælledgården

I 2013 åbnede Fælledgården dørene for nye beboere med en klar vision: Fælledgården skal være rollemodel for fremtidens plejeboligcentre, hvor det trygge, varme og aktive hverdagsliv, er i fokus. Vi er overbeviste om, at det gode hverdagsliv er noget, vi skaber sammen, men også at det ikke opstår af sig selv. Hverdagslivet på Fælledgården er dermed et tæt sammenspil mellem beboere, medarbejdere, pårørende, frivillige og naboer.

Moderne boliger

Fælledgården er et stort hus med 193 moderne boliger fordelt på fem etager, hvilket i skrivende stund gør det til Danmarks største plejeboligcenter. Alle boliger er udstyret med handicapvenlige faciliteter såsom skydedøre og brede åbninger, der tillader en let færden i og omkring boligen. Der er ligeledes monteret traveskran i alle soverum, der tillader hjælp ved særlige plejebehov.

Videncenter for demens

Københavns Kommune har etableret et Videncenter for Demens i hvert af kommunens fem lokalområder, hvor det er muligt at få råd og vejledning om hukommelsesbesvær og demens. 

Rådgivningscenter for Demens har til formål at støtte og rådgive borgere med demens og deres pårørende gennem en række tilbud som pårørendegrupper, cafemøder, individuel rådgivning, åbent hus arrangementer og undervisning mm.

HAR DU LYST TIL AT HJÆLPE?

Læs om at blive frivillig

HAR DU DEMENS INDE PÅ LIVET?

LÆS om videncenter for demens

Vil du gerne følge med i hverdagen?

HENT SENESTE NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet